Erinomainen tilaratkaisu pieniin tiloihin

Oma asunto on lähes jokaisen suomalaisen unelma. Asuntojen kalliit neliöhinnat antavat hyvän syyn miettiä tarkkaan kuinka tilat saa käytettyä tehokkaasti. Meillä on yksi ratkaisu tähän. Valmistamme ja myymme erilaisia kaappisänkyjä. Sänkyjä, mitkä saa siististi nostettua kaappiin, kun sängyllä ei ole käyttöä. Kaappisänky sopii hyvin vakituiseen käyttöön tai varavuoteeksi vierailijoille. Sängyt sopivat erinomaisesti myös lastenhuoneisiin. Sängyt saa myös integroituna muihin säilytyskalusteisiin. Kaappisängyistä  käytetään myös nimiä seinäsänky, piilosänky ja Murphy bed.

InBED, kaappisänky joustinpatjalla ja säilytysjärjestelmä

Kaappisänky sopii erinomaisesti pieniin koteihin, loma-asuntoihin, vierashuoneisiin ja työkäytössä esim. valvomoihin, sairaaloihin, parakkeihin ja mihin tahansa tiloihin, joissa myös nukutaan. Kaappisängyllä vapautat tilaa muuhun käyttöön. Kaappisängyn hankinta on iso ja pitkäkestoinen päätös. Parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi mallin valintaan, sijoittamiseen asuntoon ja toimivuuteen kannattaa käyttää Puulonin ammattilaisia. Jos kaappisängyn hankinta kiinnostaa, niin ota suoraan yhteyttä olli@puulon.fi.

Uudet inBED kaappisängyt optimoivat tilankäytön tehokkaasti ja tyylikkäästi. Valittavana on 90 cm ja 120 cm leveät sängyt joko vaakamallina tai pystymallina. Vaakamallia voidaan käyttää myös erinomaisena tilanjakajana. Vuode on kevyt ja helppo nostaa kaappiin ja sinulla on nopeasti lisätilaa käytössäsi. Vuodevaatteet lukitaan pikakiinnityshihnoilla, joten sänky pedataan normaalisti ja nostetaan ylös. Illalla sänky taitetaan alas ja rentouttavat unet voivat alkaa. Valittavanasi on kolme erilaista joustinpatjaa ja kaksi petauspatjaa. Vakiovarusteisiin kuuluu sälepohja, sähköpistoke esim. älypuhelimen lataukseen ja kaksi himmentimellä varustettua LED-valoa.

inBED kaappisängyn sisärunko on joko valkoinen tai harmaa. Ulkovärissä useita eri melamiinivaihtoehtoja, luonnollisista puukuoseista iloisen värikkäisiin. Jalat valkoiset, harmaat tai kromatut.

Kaappisänkyihin voi tutustua Padasjoen tehtaan näyttelytilassa, osoitteessa Valutie 1.

inBED kaappisänkyjen yhteyteen olemme kehittäneet ulkonäöllisesti yhdenmukaisen säilytystilajärjestelmän, jota voidaan yhdistellä kaappisängyn kanssa riippumatta siitä valitsetko pysty- vai vaakamallin. Moduuleina valmistamme erikokoisia kaappeja joihin voi valita hyllyt, tangon tai ulosvedettävät lankakorit.

 • inBED vaakamalli, patja 90 x 200 cm: ulkomitat: korkeus 111,8 cm, leveys 219 cm, syvyys 58,4 cm – avattuna 126,8 cm
 • inBED vaakamalli, patja 120 x 200 cm: ulkomitat: korkeus 141,8 cm, leveys 219 cm, syvyys 58,4 cm – avattuna 156,8 cm
 • inBED pystymalli, patja 90 x 200 cm: ulkomitat: korkeus 221,8 cm, leveys 109 cm, syvyys 58,4 cm – avattuna 236,9 cm
 • inBED pystymalli, patja 120 x 200 cm: ulkomitat: korkeus 221,8 cm, leveys 139 cm, syvyys 58,4 cm – avattuna 236,9 cm

Joustinpatjaksi voi valita kovan tai keskikovan. Petauspatjan korkeus joko 3,5 cm tai 5 cm. Joustin- ja petauspatjan maksimikorkeus 32 cm ja yhteispaino 50 kg. Kaikissa malleissa sähköpistoke sekä kaksi lukuvaloa himmentimellä. Kevyt avata ja sulkea tehokkaiden jousien ansiosta.

Lauri sänkykaappi, pystymalli kiinteällä runkopatjalla

Sänkykaappi sopii erinomaisesti pieniin koteihin, loma-asuntoihin, vierashuoneeseen ja työkäytössä esim. valvomoihin, sairaaloihin, parakkeihin ja mihin tahansa tiloihin, joissa myös nukutaan. Lauri sänkykaappi vapauttaa tilaa muuhun käyttöön, eikä nukkumismukavuudesta tarvitse tinkiä. Lauri sänkykaappi on kuin vaatekaappi kahdella ovella, jonka sisällä on runkopatja. Se on kevyt ottaa esille yöpymistä varten ja nostaa jälleen takaisin kaappiin nerokkaan mekanismin ja tehokkaiden jousien avulla.

Laadukkaassa, kotimaisessa runkopatjassa on hyvä nukkua. Lauri sänkykaappia valmistetaan 80 cm, 120 cm ja 140 cm leveänä. Patjan pituus on aina 200 cm. Kaapin ovet avautuvat sivulle, tarvittaessa lähes 270 astetta ja näppärän sängyn päälle taittuvan jalkaosan ansiosta sänkykaapin syvyys on ainoastaan 46 cm. Vuodevaatteiden kiinnitys joustavin nauhoin. Lauri kaappisängyssä runko ja ovet ovat valkoista melamiinia. Sijauspatja sisältyy toimitukseen. Muut värivaihtoehdot tilauksen mukaan. Kaappisängyn kiinnitys on tehtävä tukevasti seinään.

Mitat: (korkeus x leveys x syvyys)

 • patja 80 x 200 cm: 219,5 cm x 89,6 cm x 44 cm (45,6 cm oven kanssa)
 • patja 120 x 200cm: 219,5 cm x 129,6 cm x 44 cm (45,6 cm oven kanssa)
 • patja 140 x 200 cm: 219,5 cm x 149,6 cm x 44 cm (45,6 cm oven kanssa)

Kaappisängyn runko ja ovet melamiinia.
Patja 80 cm, 120 cm tai 140 cm leveä runkopatja. Patjan pituus aina 200 cm. Pussijousitus.

Minttu, vaakamallinen kaappisänky runko- tai vaahtomuovipatjalla

Minttu kaappisänky on ns. vaakamalli eli sängyn pitkäsivu avautuu ulos kaapista, jolloin tarvittava lattiapinta-ala kaapin edessä on pienempi kuin pystymallilla. Mintussa on oveen kiinnitettynä puinen kaukalo, johon asetetaan joustin- tai vaahtomuovipatja. Vuodevaatteet sidotaan kiinni pikalukitushihnoilla. Sängyn kaappiin nostaminen on kevyttä vahvojen jousien ansiosta ja tukijalka kääntyy patjan päälle. Minttu kaappisänkyä saa 80 cm ja 120 cm leveänä.

Minttu kaappisängyn runko ja ovet ovat perusmallissa valkoista melamiinia. Muut värivaihtoehdot tilauksen mukaan. Minttu kaappisängyn kiinnitys lattiaan tai seinään.

Sälepohjan ja joustinpatjan saa lisävarusteena.

Mitat: (korkeus x leveys x syvyys)

 • patja 80 x 200 cm: 102 cm x 215 cm x 44 cm (107 cm avattuna)
 • patja 120 x 200 cm: 142 cm x 215 cm x 44 cm (147 cm avattuna)

Mikko, pystymallinen kaappisänky runko- tai vaahtomuovipatjalla

Mikko kaappisänky on pystymalli. Mikossa on oveen kiinnitettynä puinen kaukalo, johon asetetaan joustin- tai vaahtomuovipatja. Vuodevaatteet sidotaan kiinni pikalukitushihnoilla. Sängyn kaappiin nostaminen on kevyttä vahvojen jousien ansiosta. Mikko kaappisänkyä valmistetaan 80 cm ja 120 cm leveänä.

Mikko kaappisängyn runko ja ovet ovat perusmallissa valkoista melamiinia. Muut värivaihtoehdot tilauksen mukaan. Mikon jalkarakenne on uudistettu ja se vastaa Mintun jalkarakennetta. Kaappisängyn kiinnitys on tehtävä tukevasti seinään.

Sälepohjan ja joustinpatjan saa lisävarusteena.

Mitat: (korkeus x leveys x syvyys)

 • patja 80 x 200 cm: 220,5 cm x 95 cm x 46 cm (215 cm avattuna)
 • patja 120 x 200 cm: 220,5 cm x 135 cm x 46 cm (215 cm avattuna)

SINCE 1978

Aikuisten kaappisängyt