Puulonin valmistamat pöydät ovat kotimaisia avainlipputuotteita

Puulon valmistaa kattavan valikoiman erilaisia pöytiä ja tasoja. Pitkän kokemuksen omaavat ammattiylpeät puuseppämme osaavat valmistaa pöytiä myös asiakkaan toivomilla erikoismitoilla. vakiovärien mustan, valkoisen ja luonnonvärisen lisäksi voimme  toimittaa eri sävyihin petsattuja tuotteita.

Puulonin kaikille tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- ja Design From Finland-merkit.Avainlippu on osoitus tuotteidemme todella korkeasta kotimaisuusasteesta, aina materiaalista työhön.Design From Finland kertoo nimensä mukaisesti, että tuotteemme ovat suunniteltu Suomessa yhteistyössä Suomen parhaiden suunnittelijoiden kanssa.

Tuotteet saatavilla jälleenmyyjien kautta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan tehtaan edustajaan, ks. yhteystiedot.

1960-pöytä, ruokapöydät

 

Risto Halme on suunnitellut Puulonille 1960 –nimeä kantavan ruokaryhmän, joka henkii menneiden vuosikymmenten tunnelmaa modernilla otteella. Yhteistyö Puulonin kanssa jatkuu edelleen.

Pöydissä jatkuu sama 1960-luvun muotokieli kuin tuolissa. Laadukas tammella viilutettu kotimainen koivuvaneri kansi on kestävä ja komea ratkaisu kodin kalustukseen. Jalat ovat irrotettavissa.

Pöydän mitat:

Suorakaiteen malliset pöydät:

 • Neljälle pieni pöytä 130 x 80 cm ja korkeus 74 cm, ovh. 790€
 • Neljälle normaalikokoinen 150 x 85 cm ja korkeus 74 cm, ovh. 890€
 • Kuudelle 180 x 95, korkeus 74 cm, ovh. 990€

Isot pöydät:

 • 200 x 95, korkeus 74 cm, ovh. 1490€
  220 x 105, korkeus 74 cm, ovh. 1690€
  240 x 105, korkeus 74 cm,  ovh. 1990€

Pyöreät pöydät:

 • Pyöreä neljälle, kannen halk. 110 cm ja korkeus 74 cm, ovh 890€

Isot pyöreät:

 • Ø 120, korkeus 74, ovh. 1190€
  Ø 140, korkeus 74, ovh. 1690€

Erikoistilauksesta valmistamme myös muita kokoja, lisätiedot: sanna@puulon.fi

Isojen ja erikoismittaisten pöytien toimitusaika on noin 8 viikkoa.

Materiaali: Kansi tammiviilutettu koivuvaneri, jalkaosa massiivikoivua.

Vakiovärit: Jalkaosa musta, kansi tammi luonnonväri, saatavana myös muita värejä.

Muut värit: Jalkaosa ja/tai kansi voi olla luonnonväri, musta tai valkoinen. Tammen upea syykuvio jää näkymään pintakäsittelyssä. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka.

1960-sohvapöydät

Syksyn 2018 uutuus 1960-sarjassa.

Pöytien mitat:

 • Suorakaide 60 x 40 cm ja korkeus 45 tai 54 cm, ovh. 440€
 • Suorakaide 90 x 60 cm ja korkeus 45 tai 54 cm, ovh. 490€
 • Pyöreä, kannen halkaisija 60 cm ja korkeus 45 tai 54 cm, ovh 440€
 • Pyöreä, kannen halkaisija 80 cm ja korkeus 45 tai 54 cm, ovh 490€

Materiaali: Kansi tammiviilutettu koivuvaneri, jalkaosa massiivikoivua.

Vakiovärit: Jalkaosa musta, kansi tammi luonnonväri, saatavana myös muita värejä.

Muut värit: Jalkaosa ja/tai kansi voi olla luonnonväri, musta tai valkoinen. Tammen upea syykuvio jää näkymään pintakäsittelyssä. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka.

Pouta-pöytä 

 

Pouta-pöytä kuuluu Jouni Leinon suunnittelemaan tuotesarjaan, jossa on yhdistyy hyvä käytettävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Useat kansivaihtoehtoja mahdollistavat pöydän sopivuuden erikokoisiin tiloihin. Vakiomalleina ovat kauniisti pyöristetty neliö, ovaali, pyöreä sekä isompi suorakaiteen mallinen pöytä. Kannen materiaaliksi on valittu kestävä laminaatti ja jalat ovat lakattua massiivi tammea. 

Värivaihtoehdot:  valkoinen laminaattitaso. Muut värit ja viilut lisähintaan.

Pöydän mitat ja hinnat:

pyöreä, halk. 110 x 73 cm,  ovh. 790€

neliö, 100 x 100 x 73 cm,  ovh. 690€

ovaali, 90 x 150 x 73 cm,  ovh. 790€

suorakaide, 80 x 150 x 73 cm,  ovh. 790€

suorakaide, 90 x 180 x 73 cm,  ovh. 890€

Boom-sohvapöydät

 

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Sarja on syntynyt Puulonin vuosien massiivipuuhuonekalujen valmistamisen ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Viimeisen silauksen tuotteille antoi Puulonin pitkäaikainen omistaja Unto Sarvala.

Pöytien runko ja pöytätason näyttävä puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat vahvaa viilutettua mdf-levyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin. Laajasta kokovalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiin sopivan kokoisen pöydän. Boom-sarjan tuotteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna, joten ne ovat heti käyttövalmiita.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen saarni, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koko ja hinta

Ø 100, korkeus 45 ovh. 890€ / korkeus 50 ovh. 920€

Ø 85, korkeus 45 ovh. 790€ / korkeus 50 ovh. 815€

Ø 58, korkeus 45 ovh. 510€ / korkeus 50 ovh. 530€

Ø 50, korkeus 45 ovh. 430€ / korkeus 50 ovh. 445€

Ø 40, korkeus 45 ovh. 320€ / korkeus 50 ovh. 335€

Boom-tarjoilupöytä

 

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Sarja on syntynyt Puulonin vuosien massiivipuuhuonekalujen valmistamisen ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Viimeisen silauksen tuotteille antoi Puulonin pitkäaikainen omistaja Unto Sarvala.

Pöytien runko ja pöytätason näyttävä puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat vahvaa viilutettua mdf-levyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin. Boom-sarjan tuotteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna, joten ne ovat heti käyttövalmiita. Tarjoilupöydässä on kalustepyörät.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen saarni, valkopetsi tai mustametsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koko ja hinta

Ø 40, korkeus 53 cm ovh. 345€

 

Monikko-sohvapöytä

 

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään.
Monikko sohvapöydän rungot ovat massiivikoivua ja kannet koivuviilutettua mdf-levyä tai lasia. Lasikannet ovat turvalasia. Lasivaihtoehtoina ovat kirkas tai etsattu lasi. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla. 

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustametsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoista petsiä. Näin koivu ei kellastu. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koot ja hinnat

Sohvapöydät, kalustepyörillä

50 x 80 x 50 ovh. 395€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu mdf-levy)

60 x 60 x 50 ovh. 395€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu mdf-levy)

60 x 110 x 50 ovh. 595€ (2-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu mdf-levy, lasi/koivuviilutettu mdf-levy)

Sohvapöydät, kiinteillä jaloilla

50 x 80 x 48 ovh. 395€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu mdf-levy)

60 x 60 x 48 ovh. 395€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu mdf-levy)

60 x 110 x 48 ovh. 595€ (2-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu mdf-levy, lasi/koivuviilutettu mdf-levy)

Monikko-tarjoilupöytä

 

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään. 

Monikko tarjoilupöytien rungot ovat massiivikoivua ja kannet koivuviilutettua mdf-levyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoista petsiä. Näin koivu ei kellastu. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koko ja hinta

46 x 36 x 58 cm     ovh. 280€

3Way sohvapöydät

 

JKR ideasin suunnittelemasta tuotesarjasta löytyy huonekaluja ja sisustustuotteita, joiden päämateriaalina on puu. Tuotteiden muotoilua ohjaa monikäyttöisyys, ekologisuus ja puun luonnollinen kauneus. JKR ideas valmistaa pitkäikäisiä tuotteita, joiden avulla myös asiakaan oma luovuus pääsee valloilleen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa hyödyntäen kotimaista tietotaitoa ja laadukkaita materiaaleja

3way pöytää voi käyttää yksittäisenä pöytänä tai yhdistää pienen ja ison pöydän ja muodostaa sarjapöydän. Pöydässä yhdistyy modernit liitosratkaisut perinteisiin puusepänliitoksiin.

Materiaali: tammi tai saarni

Pintakäsittely: saarnissa petsattu valkoinen, petsattu musta tai mattalakka. Tammessa mattalakka. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Pöytä on purettavissa osiin, minkä vuoksi se on helppo kuljettaa. Tämä myös vähentää tuotteen logistiikasta syntyvää hiilijalanjälkeä.

Pöydästä on suunniteltu kaksi eri kokoversiota erilaisiin tilatarpeisiin. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi yhdessä.

Pienempi pöytä: Korkeus: 40cm, Halkaisija: 60cm, ovh. 790€

Isompi pöytä: Korkeus: 45cm, Halkaisija: 80cm, ovh. 890€

SINCE 1978

Pöydät