Puulonin valmistamat pöydät ovat kotimaisia avainlipputuotteita

Puulon valmistaa kattavan valikoiman erilaisia pöytiä ja tasoja. Kansina käytämme massiivipuuta, laminaattipintaista MDF kalustelevyä ja viilutetua koivuvaneria. Erikoistilauksesta valmistamme pöytiä myös asiakkaan toivomilla erikoismitoilla. Vakiovärien mustan, valkoisen ja luonnonvärisen lisäksi voimme toimittaa eri sävyihin petsattuja tuotteita.

Valmistamme erilaisia pöytiä projektimyyntiin ja alihankintana asiakkaan nimellä. Kysy lisää sanna@puulon.fi

Puulonin kaikille tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Avainlippu on osoitus tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta, aina materiaalista työhön. Tuotteemme ovat suunniteltu Suomessa yhteistyössä parhaiden suunnittelijoiden kanssa.

Tuotteet ovat saatavilla laajan jälleenmyyjäverkoston kautta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan tehtaan edustajaan, ks. yhteystiedot.

1960-pöytä, ruokapöydät

 

Risto Halme on suunnitellut Puulonille 1960 –nimeä kantavan ruokaryhmän, joka henkii menneiden vuosikymmenten tunnelmaa modernilla nykypäivän otteella.

Pöydissä jatkuu sama 1960-luvun muotokieli kuin tuolissa. Laadukas tammella viilutettu kotimainen koivuvaneri kansi on kestävä ja kaunis ratkaisu kodin kalustukseen. Jalat ovat massiivikoivua ja irrotettavissa.

Pöydän mitat:

Suorakaiteen malliset pöydät:

 • Neljälle pieni pöytä 130 x 80cm ja korkeus 74cm, 825€
 • Neljälle normaalikokoinen 150 x 85cm ja korkeus 74cm, 925€
 • Kuudelle 180 x 95, korkeus 74cm, 1025€

Isot pöydät:

 • 200 x 95, korkeus 74cm, 1550€
  220 x 105, korkeus 74cm, 1755€
  240 x 105, korkeus 74cm, 2065€

Pyöreät pöydät:

 • Pyöreä neljälle, kannen halk. 110cm ja korkeus 74cm, 925€

Isot pyöreät:

 • Ø 120cm, korkeus 74cm, 1240€
  Ø 140cm, korkeus 74cm, 1755€

Erikoistilauksesta valmistamme myös muita kokoja, lisätiedot: sanna@puulon.fi

Isojen ja erikoismittaisten pöytien toimitusaika on noin 8 viikkoa.

Materiaali: Kansi tammiviilutettu koivuvaneri, jalkaosa massiivikoivua.

Vakiovärit: Jalkaosa musta, kansi tammi luonnonväri, saatavana myös muita värejä.

Muut värit: Jalkaosa ja/tai kansi voi olla luonnonväri, musta tai valkoinen. Tammen upea syykuvio jää näkymään pintakäsittelyssä. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka.

1960-sohvapöydät

1960-sohvapöydät edustavat tuttua siroa tyyliä. Sohvapöytiä valmistetaan kahta kokoa ja korkeutta. Kansimalleja on pyöreä ja suorakaide. Sohvapöytien jalat ovat sorvattua massiivikoivua ja kannet tammiviilutettua koivuvaneria.

Pöytien mitat:

 • Suorakaide 60 x 40cm ja korkeus 45 tai 54cm, 455€
 • Suorakaide 90 x 60cm ja korkeus 45 tai 54cm, 510€
 • Pyöreä, kannen halkaisija 60cm ja korkeus 45 tai 54cm, 455€
 • Pyöreä, kannen halkaisija 80cm ja korkeus 45 tai 54cm, 510€

Materiaali: Kansi tammiviilutettu koivuvaneri, jalkaosa sorvattua massiivikoivua.

Vakiovärit: Jalkaosa musta, kansi tammi luonnonväri, saatavana myös muita värejä.

Muut värit: Jalkaosa ja / tai kansi voi olla luonnonvärinen, musta tai valkoinen. Tammen upea syykuvio jää näkymään pintakäsittelyssä. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka.

Pouta-pöytä

 

Pouta-pöytä kuuluu Jouni Leinon suunnittelemaan tuotesarjaan, jossa on yhdistyy hyvä käytettävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Vakiokansimalleina ovat kauniisti pyöristetty neliö, ovaali, pyöreä sekä isompi suorakaiteen mallinen pöytä. Pouta-pöytäsarjaan on suunniteltu valmiiksi poikkeuksellisen paljon erilaisia kansivaihtoehtoja, jotka mahdollistavat pöydän sopivuuden erikokoisiin ja erilaisiin tiloihin. Kysy lisää vaihtoehdoista sanna@puulon.fi

Kannen materiaaliksi on valittu kalustelevy joka on pinnoitettu kestävällä laminaatilla. Kauniisti kapenevat ja pyöristetyt jalat ovat lakattua massiivitammea.

Värivaihtoehdot:  valkoinen laminaattitaso ja luonnonväriset tammijalat. Muut värit ja viilut lisähintaan.

Pöydän mitat ja hinnat:

pyöreä, halk. 110 x 73cm, 820€

neliö, 100 x 100 x 73cm, 715€

ovaali, 90 x 150 x 73cm, 820€

suorakaide, 80 x 150 x 73cm, 820€

suorakaide, 90 x 180 x 73cm, 925€

Boom-sohvapöydät

 

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Yksinkertaisen näköinen Boom-pöytä koostuu monista pienistä puupalasista. Sarja on syntynyt Puulonin massiivipuuhuonekalujen valmistamisen osaamisesta ja asiakkaiden toiveiden yhteisvaikutuksesta. Boom-sarjalla ei varsinaista nimettyä suunnittelijaa mutta vahvan panoksen tuotteelle on antanut Puulonin aikaisempi pitkäaikainen yrittäjä Unto Sarvala.

Pöytien runko ja pöytätason massiivinen puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat aidolla puuviilulla viilutettua kalustelevyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja kulutusta kestävällä puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin myös petsauksen jälkeen. Boom-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina, ne ovat heti käyttövalmiita.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen saarni, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koko ja hinta

Ø 100cm, korkeus 45cm 925€

Ø 85cm, korkeus 45cm 820€

Ø 58cm korkeus 45cm 530€

Ø 50cm, korkeus 45cm 450€

Ø 40, korkeus 45cm 335€

Boom-tarjoilupöytä

 

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Yksinkertaisen näköinen Boom-tarjoilupöytä koostuu monista pienistä puupalasista. Sarja on syntynyt Puulonin massiivipuuhuonekalujen valmistamisen osaamisesta ja asiakkaiden toiveiden yhteisvaikutuksesta. Boom-sarjalla ei varsinaista nimettyä suunnittelijaa mutta vahvan panoksen tuotteelle on antanut Puulonin aikaisempi pitkäaikainen yrittäjä Unto Sarvala.

Tarjoilupöydän runko ja pöytätason massiivinen puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat aidolla puuviilulla viilutettua kalustelevyä. Boom-tarjoilupöytä pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja kulutusta kestävällä puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin myös petsauksen jälkeen. Boom-tarjoilupöytä toimitetaan valmiiksi koottuina ja on heti käyttövalmis.

Boom-tarjoilupöydässä on kalustepyörät.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen saarni, valkopetsi tai mustametsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koko ja hinta

Ø 40, korkeus 53 cm ovh. 345€

 

Monikko-sohvapöytä

 

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa.
Monikko sohvapöydän rungot ovat massiivikoivua ja kannet koivuviilutettua kalustelevyä tai lasia. Lasikannet ovat turvalasia ja vaihtoehtoina kirkas tai etsattu lasi. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja lakataan kulutusta kestävällä puolikiiltävällä katalyyttilakalla.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoista petsiä. Näin koivu ei kellastu. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koot ja hinnat

Sohvapöydät, kalustepyörillä

50 x 80 x 50cm 410€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 60 x 50cm 410€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 110 x 50cm 620€ (2-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy, lasi/koivuviilutettu kalustelevy)

Sohvapöydät, kiinteillä jaloilla

50 x 80 x 48cm 410€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 60 x 48cm 410€ (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 110 x 48cm 620€ (2-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy, lasi/koivuviilutettu kalustelevy)

Monikko-tarjoilupöytä

 

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalle ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa. Monikko-tarjoilupöytä on käytettävyydeltään erinomainen ja se onkin ollut vuodesta toiseen ostetuimpien tuotteiden joukossa. 

Monikko tarjoilupöytien rungot ovat massiivikoivua ja kannet koivuviilutettua kalustelevyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoista petsiä. Näin koivu ei kellastu. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koko ja hinta

46 x 36 x 58cm, 290€

3Way sohvapöydät

 

Juhani Rauvalan suunnittelemasta 3Way tuotevalikoimasta löytyy jakkaroita ja sohvapöytiä, joiden materiaali on massiivipuu. Tuotteiden muotoilua ohjaa monikäyttöisyys, ekologisuus ja puun luonnollinen kauneus. Suunnittelija Juhani Rauvalan tuotteissa ekologisuus on vahvasti mukana tuotteiden suunnittelusta aina tuotantoon asti.

3Way sohvapöydässä yhdistyy modernit liitosratkaisut perinteisiin puusepänliitoksiin. 3Way sohvapöytä on purettavissa osiin, minkä vuoksi se on helppo kuljettaa. Tämä myös vähentää tuotteen logistiikasta syntyvää hiilijalanjälkeä. 3Way sohvapöytiä on kahta kokoa ja ne on suunniteltu käytettäväksi yhdessä tai erikseen.

Materiaali: tammi tai saarni

Pintakäsittely: saarnissa petsattu valkoinen, petsattu musta tai mattalakka. Tammi on aina mattalakattu.

Pöydästä on suunniteltu kaksi eri kokoversiota erilaisiin tilatarpeisiin. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi yhdessä.

Pienempi pöytä: Korkeus: 40cm, Halkaisija: 60cm, 820€

Isompi pöytä: Korkeus: 45cm, Halkaisija: 80cm, 925€

SINCE 1978

Pöydät