Puulonin valmistamat pöydät ovat kotimaisia avainlipputuotteita

Puulon valmistaa kattavan valikoiman erilaisia pöytiä ja tasoja. Pitkän kokemuksen omaavat ammattiylpeät puuseppämme osaavat valmistaa pöytiä myös asiakkaan toivomilla erikoismitoilla. vakiovärien mustan, valkoisen ja luonnonvärisen lisäksi voimme  toimittaa eri sävyihin petsattuja tuotteita.

Puulonin kaikille tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- ja Design From Finland-merkit.Avainlippu on osoitus tuotteidemme todella korkeasta kotimaisuusasteesta, aina materiaalista työhön.Design From Finland kertoo nimensä mukaisesti, että tuotteemme ovat suunniteltu Suomessa yhteistyössä Suomen parhaiden suunnittelijoiden kanssa.

Tuotteet saatavilla jälleenmyyjien kautta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan tehtaan edustajaan Olli Hietajärveen olli@puulon.fi

Pouta-pöytä 

 

Pouta-pöytä kuuluu Jouni Leinon suunnittelemaan tuotesarjaan, jossa on yhdistyy hyvä käytettävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Useat kansivaihtoehtoja mahdollistavat pöydän sopivuuden erikokoisiin tiloihin. Vakiomalleina ovat kauniisti pyöristetty neliö, ovaali, pyöreä sekä isompi suorakaiteen mallinen pöytä. Kannen materiaaliksi on valittu kestävä laminaatti ja jalat ovat lakattua massiivi tammea. 

Tuoteperheeseen kuuluu myös Oma-tuoli.  

Värivaihtoehdot:  valkoinen laminaattitaso. Muut värit ja viilut lisähintaan.

 

Pöydän mitat ja hinnat:

pyöreä, halk. 80 x 73 cm,  ovh. 670€

pyöreä, halk. 110 x 73 cm,  ovh. 790€

neliö, 100 x 100 x 73 cm,  ovh. 690€

ovaali, 90 x 150 x 73 cm,  ovh. 830€

suorakaide, 80 x 150 x 73 cm,  ovh. 790€

suorakaide, 90 x 180 x 73 cm,  ovh. 890€

 

Boom-sohvapöydät

 

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Sarja on syntynyt Puulonin vuosien massiivipuuhuonekalujen valmistamisen ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Viimeisen silauksen tuotteille antoi Puulonin pitkäaikainen omistaja Unto Sarvala.

Pöytien runko ja pöytätason näyttävä puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat vahvaa viilutettua mdf-levyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin. Laajasta kokovalikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiin sopivan kokoisen pöydän. Boom-sarjan tuotteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna, joten ne ovat heti käyttövalmiita.

Värivaihtoehdot: valkoinen, musta ja luonnonvärinen saarni. 

Koko ja hinta

Ø 100, korkeus 50 ovh. 920€

Ø 100, korkeus 45 ovh. 890€

Ø 85, korkeus 50 ovh. 815€

Ø 85, korkeus 45 ovh. 790€

Ø 58, korkeus 63 ovh. 545€

Ø 58, korkeus 50 ovh. 430€

Ø 58, korkeus 45 ovh. 510€

Ø 50, korkeus 63 ovh. 460€

Ø 50, korkeus 50 ovh. 445€

Ø 50, korkeus 45 ovh. 430€

Ø 40, korkeus 50 ovh. 335€

Ø 40, korkeus 45 ovh. 320€

 

Boom-tarjoilupöydät

 

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Sarja on syntynyt Puulonin vuosien massiivipuuhuonekalujen valmistamisen ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Viimeisen silauksen tuotteille antoi Puulonin pitkäaikainen omistaja Unto Sarvala.

Pöytien runko ja pöytätason näyttävä puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat vahvaa viilutettua mdf-levyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin. Boom-sarjan tuotteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi koottuna, joten ne ovat heti käyttövalmiita. 

Värivaihtoehdot: valkoinen, musta ja luonnonvärinen saarni.

Koko ja hinta

Ø 40, korkeus 53 cm ovh. 345€

 

 

 

 

Monikko-sohvapöytä

 

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään.
Monikko sohvapöydän rungot ovat massiivikoivua ja kannet koivuviilutettua mdf-levyä tai lasia. Lasikannet ovat turvalasia. Lasivaihtoehtoina ovat kirkas tai etsattu lasi. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla. 

Värivaihtoehdot:

Luonnonvärinen koivu, Pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, tumma wengepetsi, mustapetsi, valkopetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoista petsiä. Näin koivu ei kellastu.

Koot ja hinnat

Sohvapöydät, kalustepyörillä

50 x 80 x 50 ovh. 395€

60 x 60 x 50 ovh. 395€

60 x 110 x 50 ovh. 595€

40 x 110 x 50 (yht. puukannet) ovh. 500€

Sohvapöydät, kiinteillä jaloilla

50 x 80 x 48 ovh. 395€

60 x 60 x 48 ovh. 395€

60 x 110 x 48 ovh. 595€

40 x 110 x 48 (yht.puukansi) ovh. 500€

 

Monikko-tarjoilupöytä

 

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään. 

Monikko tarjoilupöytien rungot ovat massiivikoivua ja kannet koivuviilutettua mdf-levyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja puolikiiltävällä katalyyttilakalla.

Värivaihtoehdot.

Luonnonvärinen koivu, pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, tumma wengepetsi, mustapetsi, valkopetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoista petsiä. Näin koivu ei kellastu.

Koko ja hinta

46 x 36 x 58 cm     ovh. 280€

 

 

3Way sohvapöydät

 

JKR ideasin suunnittelemasta tuotesarjasta löytyy huonekaluja ja sisustustuotteita, joiden päämateriaalina on puu. Tuotteiden muotoilua ohjaa monikäyttöisyys, ekologisuus ja puun luonnollinen kauneus. JKR ideas valmistaa pitkäikäisiä tuotteita, joiden avulla myös asiakaan oma luovuus pääsee valloilleen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa hyödyntäen kotimaista tietotaitoa ja laadukkaita materiaaleja

3way pöytää voi käyttää yksittäisenä pöytänä tai yhdistää pienen ja ison pöydän ja muodostaa sarjapöydän. Pöydässä yhdistyy modernit liitosratkaisut perinteisiin puusepänliitoksiin. Valmistusmateriaalina on tammi tai saarni. Tuote pintakäsitellään mattalakalla tai mustalla/valkoisella lakkapetsillä. Pöytä on purettavissa osiin, minkä vuoksi se on helppo kuljettaa. Tämä myös vähentää tuotteen logistiikasta syntyvää hiilijalanjälkeä.

Pöydästä on suunniteltu kaksi eri kokoversiota erilaisiin tilatarpeisiin. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi yhdessä.

Pienempi pöytä: Korkeus: 40cm, Halkaisija: 60cm, ovh. 790€

Isompi pöytä: Korkeus: 45cm, Halkaisija: 80cm, ovh. 890€

 

 

SINCE 1978

Pöydät