Sisustus ja säilytyskalusteet

 Puulon valmistaa sisustustuotteita ja vitriinejä moniin erilaisiin käyttökohteisiin.

Tuotteet saatavilla jälleenmyyjien kautta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan tehtaan edustajaan, ks. yhteystiedot.

NELIO-modulihyllyt

Suomessa valmistetut Nelio-hyllyt ovat kuin taideteos seinälläsi. Voit koota hyllyistä oman makusi mukaisen kokonaisuuden. Hyllyt asettuvat toistensa viereen luoden ketjumaisesti polveilevia kokonaisuuksia.  Hyllyn etupinta on kauniisti mattalakattua tammea ja sisäosa pulverimaalattua terästä. Taustalevy on alumiinia.. Seinään kiinnittäminen on helppoa.

Nelion on suunnittellut muotoilija Jouni Leino. Sisustusarkkitehtina paremmin tunnettu Leino on perustanut yrityksensä jo 1992 ja on työskennellyt pääasiassa julkisten tilojen sisustussuunnittelun ja huonekalusuunnittelun parissa. Toimiston asiakasluettelosta löytyvät mm. TeliaSonera, Citycon, Danske Bank, Kela, Helsingin kauppakorkeakoulu, Nokia, Posti Itella, Agco Corp. ja Valtra sekä kalustevalmistajat Inno ja Avarte. Leino on toiminut myös Länsi-Suomen Muotoilukeskuksen MUOVAn professorina sekä opettajana ja lopputyöarvioitsijana Taideteollisessa korkeakoulussa ja Dublin Institute of Technologyssä

Nelio-hyllyt sopivat myös erinomaisesti julkisiin tiloihin.

Värivaihtoehdot: 

Mattalakattu tammi, sisäosa valkoinen

Muut värit erillisen tarjouksen mukaan.

Mitat ja paino

Korkeus 65 cm, leveys 65 cm, syvyys 19 cm. Laatikon sisämitat 35x35x17 cm. Paino 6,8 kg.

Hinnat:

249 € / hyllymoduli

Monikko vitriini

Monikko-sarja on syntynyt ratkaisuksi asiakkaiden tarpeeseen kalustaa suomalaiset kodit kotimaisella puusepän osaamisella. Puulonin omaa käsialaa oleva sarja onkin ollut jo vuosia yhtiön suosituimpia sarjoja.

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään.

Monikko vitriinin runko on massiivikoivua, ovet ja hyllyt 5 mm turvalasia. Kansi- ja pohjalevy ovat koivuviilutettua mdf-levyä. Saatavilla lisävarusteina LED-valot ja lukot. Useita petsivärejä, värit voimassa olevan malliston mukaan.

Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka. VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoistapetsiä. Näin koivu ei kellastu. Linkki: Värimallit – Puulon Oy

Koot ja hinnat:

  • 181 x 80 x 40 cm ovh. 1380€
  • 181 x 43 x 40 cm ovh. 960€
  • 95 x 80 x 40 cm, ovh. 960€
  • 95 x 43 x 40 cm, ovh. 720€

Lisävarusteet:

  • Taustapeili 50€
  • LED-valo 1-osainen ovh. 170€
  • LED-valo 2-osainen ovh. 200€
  • Lukot 2 kpl / korkea vitriini ovh. 150€
  • Vitriinin alaosa umpikaappina 120€

SINCE 1978

Sisustus ja säilytys