Torkku Eero kaappisänky (Puulon/Aarnon Puu)

Pienen lapsen päivään kuuluu turvallinen, rentouttava lepohetki. Torkku Eero kaappisänky on valmistettu vaativaa päiväkotikäyttöä varten. Sänky on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Yläsängyn turvalaidat ovat korkeat ja kiinteät, mikä muodostaa lapselle turvallisen nukkumapaikan. Tikkaissa on kaksi askelmaa, mikä helpottaa nousua ja alastuloa. Sängyn runko, tikkaat ja sivulaidat ovat koivua.

Kaasujouset tekevät sängyn nostamisesta kevyttä ja turvalukitus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun sänky nostetaan kaappiin. Vuodevaatteet kiinnitetään venymättömällä, pikalukittavalla hihnalla, jota lapsi ei voi kietoa ympärilleen.

Katossa ja sänkyjen pohjissa olevat tuuletusreiät sekä oven alareunassa oleva aukko huolehtivat sängyn tuuletuksesta, silloin kun sänky ei ole käytössä. Kaapin ovessa on kolkutuksen estolaite. Alasänkyyn on saatavilla lisävarusteena molemminpuoliset vierähtämissuojat, jolloin se soveltuu myös kaikkein pienimmille.

Mitat:

 • 240 x 70 x 42 cm (k x l x s)
 • Vaadittava huonekorkeus min. 245 cm
 • Tilantarve avattuna 175 cm
 • Yläsängyn petauskorkeus 104 cm
 • Patjan koko 140 x 53 x 5 cm (pituus x leveys x paksuus
 • Lisävarusteena olevan Torkku Eero välikaapin vakiotoimituksen mitat ovat 240 x 30 x42 cm (korkeus x leveys x syvyys).

Materiaalit:

Sängyn runko, tikkaat  ja sivulaidat ovat koivua. Kaapin runko ja ovi ovat vakiomallissa melamiinilevyä. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti- tai viilupinnalla. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2.

Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.

Kuluttajahinta tehtaalta noudettuna, ovh. 890 €, sis. alv. 24 % (Päiväkodit: tarjouspyynnöt osoitteeseen sanna@puulon.fi, 0400 292 042).

Huili Vilma kaappisänky (Puulon/Aarnon Puu)

Vilma kaappisänky on suunniteltu huomioiden entistä tehokkaampi tilankäyttö päiväkodeissa. Kaapin syvyys on vain 28 senttiä, joten se sopii pienempiinkin tiloihin. Huili Vilma kaappisänky on valmistettu vaativaa päiväkotikäyttöä varten. Sänky on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Yläsängyssä on saranoidut turvalaidat. Yläsängyn askelma on ylös liukuva, mikä helpottaa lapsen hoitoa sängyn päädystä. Sängyn runko, tikkaat ja sivulaidat ovat koivua.

Kaasujouset tekevät sängyn nostamisesta kevyttä ja turvalukitus kytkeytyy automaattisesti, kun sänky nostetaan kaapiin. Vuodevaatteet kiinnitetään venymättömällä, pikalukittavalla hihnalla, jota lapsi ei voi kietoa ympärilleen. Katossa ja sänkyjen pohjissa olevat tuuletusreiät sekä oven alareunassa oleva aukko huolehtivat sängyn tuuletuksesta, silloin kun sänky ei ole käytössä. Kaapin ovessa on kolkutuksen estolaite. Alasänkyyn voidaan asentaa vierähtämissuoja (lisävaruste), jolloin sänky soveltuu myös kaikkein pienimmille.

Mitat:

 • 230 x 70 x 28 cm (k x l x s), vaadittava huonekorkeus min. 235 cm.
 • Tilantarve avattuna 175 cm.
 • Yläsängyn petauskorkeus 86 cm.
 • Patjan koko 140 x 53 x5 cm (pituus x leveys x paksuus)
 • Paino n. 66 kg
 • Lisävarusteena olevan Huili Vilma välikaapin vakiotoimituksen mitat ovat 240 x 40 x 28 cm (korkeus x leveys x syvyys).

Materiaalit:

Sängyn runko, tikkaat ja sivulaidat ovat koivua. Kaappisängyn runko ja ovi ovat vakiomallissa melamiinilevyä. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti- tai viilupinnalla. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2.

Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.

Kuluttajahinta tehtaalta noudettuna, ovh. 890 €, sis. alv. 24% (Päiväkodit: tarjouspyynnöt osoitteeseen sanna@puulon.fi, 0400 292 042).

Siesta Venla kaappisänky (Puulon/Aarnon Puu)

Pienen lapsen päivän päivään kuuluu turvallinen, rentouttava lepohetki. Siesta Venla kaappisänky on turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Se on sertifioitu sekä julki- että kotikäyttöön tarkoitetulla kerrossänkystandardilla (SFS-EN13453-1 ja SFS-EN747-1) ja se on patenttisuojattu. Sänky on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Venlassa on mukava nukkua. Kaksiosainen patja kattaa koko sängyn sisäosan, eikä päädyssä ole aukkoja. Sängyn leveys on pään kohdalta laajempi mahdollistaen isommankin unilelun ottamisen mukaan päiväunille. Yläsängyn kiinteiden turvalaitojen korkeus on 26 cm. Kaksiaskelmaiset tikkaat helpottaa nousua yläsängylle. Ylös nostetut tikkaat lukittuvat paikoilleen muodostaen turvalaidan myös sängyn jalkapäätyyn. Sängyn runko, tikkaat ja sivulaidat ovat koivua.

Kaasujouset tekevät sängyn nostamisesta kevyttä ja turvalukitus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun sänky nostetaan kaappiin. Vuodevaatteet kiinnitetään venymättömällä, pikalukittavalla hihnalla, jota lapsi ei voi kietoa ympärilleen. Kaapin katossa ja sänkyjen pohjissa olevat tuuletusreiät sekä oven alareunassa oleva aukko huolehtivat sängyn tuuletuksesta silloin, kun sänky ei ole käytössä. Kaapin ovessa on kolkutuksen estolaite.

Mitat:

 • 240 x 70 x 47 cm (k x l x s), vaadittava huonekorkeus min. 243 cm.
 • Tilantarve avattuna 171 cm.
 • Yläsängyn petauskorkeus 115 cm.
 • Patja on kaksiosainen T-patja, koko 107 x 53 x 5 cm ja 38 x 65 x 5 cm (pituus x leveys x paksuus). Patjan kokonaispituus on yhteensä 145 cm.
 • Lisävarusteena olevan Siesta Venla välikaapin mitat ovat 240 x 30 x 47 cm (k x l x s).

Materiaalit:

Sängyn runko, tikkaat ja sivulaidat ovat koivua. Kaapin runko ja ovi ovat vakiomallissa melamiinilevyä. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti- tai viilupinnalla. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2.

Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.

Kuluttajahinta tehtaalta noudettuna, ovh. 990 €, sis. alv. 24% (Päiväkodit: tarjouspyynnöt osoitteeseen sanna@puulon.fi, 0400 292 042).

Tirsa Veijo kaappisänky (Puulon/Aarnon Puu)

Tirsa Veijo on yhdelle lapselle sängyn ja säilytystilan yhdistelmä. Riittävän korkeat turvalaidat estävät nukkujaa vierähtämästä lattialle unissaan ja kaapissa voi säilyttää tarvikkeita. Sänky on kevyt nostaa kaasujousten ansiosta. Vuodevaatteet voi kiinnittää venymättömällä, pikalukituksella toimivalla vyöllä.

Kattoon sijoitetut tuuletusraot takaavat ilmankierron toimivuuden. Patja on kaksiosainen ja siinä on päätyosa leveämpi. Molemmissa osissa on irrotettavat, vesipestävät päälliset. Tirsa Veijo on myös mahdollista tilata ilman säilytyskaappia. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti- tai viilupinnalla.

Mitat:

 • 239,5 x 70 x 47 cm (k x l x s) vaadittava huonekorkeus min. 243 cm.
 • Tilantarve avattuna 164,1 cm.
 • Patjan koko 140 x 53 x 5 cm (pituus x leveys x paksuus)

Materiaalit:

Sängyn runko on koivua. Kaapin runko ja ovi ovat vakiomallissa valkoista melamiinilevyä. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2.

Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.

Kuluttajahinta tehtaalta noudettuna, ovh. 690 €, sis. alv. 24 % (Päiväkodit: tarjouspyynnöt osoitteeseen sanna@puulon.fi, 0400 292 042).

SINCE 1978

Lasten kaappisängyt