Venla

Pienen lapsen päivän katkaisee turvallinen, rentouttava lepohetki. Venla kaappisänky on turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Venla on sertifioitu sekä julki- että kotikäyttöön tarkoitetulla kerrossänkystandardilla. Venla kerroskaappisänky on testattu, Venla on standardit täyttävä kaappisänky (SFS-EN13453-1 ja SFS-EN747-1) ja patenttisuojattu.

Venlan ominaisuudet:

Venlassa on mukava nukkua. Patja kattaa koko sängyn sisäosan, eikä päädyssä ole aukkoja. Sängyn leveys on pään kohdalta laajempi mahdollistaen isommankin unilelun ottamisen mukaan päiväunille. Yläsängyn kiinteiden turvalaitojen korkeus on 26 cm. Kaksiaskelmaiset tikkaat helpottaa nousua yläsängylle. Ylös nostetut lukittuvat paikoilleen muodostaen turvalaidan myös sängyn jalkapäätyyn.

Alasänky on suojattu molemmin puolisin vierähtämissuojin, jolloin se soveltuu myös kaikkein pienimmille. Kaasujouset tekevät sängyn nostamisesta kevyttä ja sen voi hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta tehdä myös yhdellä kädellä. Turvalukitus kytkeytyy automaattisesti päälle yläasennossa. Vuodevaatteet kiinnitetään venymättömällä, pikalukittavalla hihnalla, jota lapsi ei voi kietoa ympärilleen. Katossa olevat tuuletusreiät huolehtivat sängyn tuuletuksesta, silloin kun sänky ei ole käytössä. Kaapin ovessa on kolkutuksen estolaite.

Venla toimitetaan tilauksesta myös laminaattiovella, asiakkaan toivomalla värillä.

Venla välikaapin mitat ovat 2400 x 300 x 470mm (k x l x s)

Mitat:

 • 2400 (2260 madallettu versio) x 700 x 470mm (k x l x s) vaadittava huonekorkeus min. 2430mm.
 • Tilantarve avattuna 1710mm.
 • Yläsängyn petauskorkeus 1150mm.
 • Patjan koko 1450x530x50mm (pituus x leveys x paksuus)

Materiaalit:

Kaappisängyn runko ja ovi ovat vakiomallissa melamiinilevyä. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti tai viilupinnalla. Sängyn osat ja tikkaat ovat lakattua massiivikoivua sekä koivuvaneria. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2. Sänkyyn tulee kaksi patjaa.

Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.

Eero

Pienen lapsen päivän katkaisee turvallinen, rentouttava lepohetki. Eero kaappisänky on valmistettu vaativaa päiväkotikäyttöä varten.

Yläsängyn turvalaidat ovat korkeat ja kiinteät, mikä muodostaa lapselle turvallisen nukkumapaikan. Tikkaissa on kaksi askelmaa, mikä helpottaa nousua ja alastuloa.

Alasänky on saatavana lisävarusteena molemminpuoliset vierähtämissuojat, jolloin se soveltuu myös kaikkein pienimmille. Kaasujouset tekevät sängyn nostamisesta kevyttä ja turvalukitus kytkeytyy automaattisesti päälle yläasennossa. Vuodevaatteet kiinnitetään venymättömällä, pikalukittavalla hihnalla, jota lapsi ei voi kietoa ympärilleen. Katossa olevat tuuletusreiät huolehtivat sängyn tuuletuksesta, silloin kun sänky ei ole käytössä. Kaapin ovessa on kolkutuksen estolaite.
Eero toimitetaan tilauksesta myös laminaattiovella, asiakkaan toivomalla värillä.

Eero välikaapin vakiotoimituksen mitat ovat 2400x300x470mm (korkeus x leveys x syvyys).

Valmistamme myös kohteenmukaisilla erikoismitoilla.

Mitat:

 • 2400 x 700 x 420mm (k x l x s)
 • Vaadittava huonekorkeus min. 2450mm
 • Tilantarve avattuna 1750mm
 • Yläsängyn petauskorkeus 1040mm
 • Patjan koko 1400x530x50mm (pituus x leveys x paksuus

Materiaalit:

Kaappisängyn runko ja ovi ovat vakiomallissa melamiinilevyä. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti tai viilupinnalla. Sängyn osat ja tikkaat ovat lakattua massiivikoivua. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2. Sänkyyn tulee kaksi patjaa.

Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.

Vilma

Vilma kaappisänky on suunniteltu huomioiden entistä tehokkaampi tilankäyttö päiväkodeissa.
Kompaktin mitoituksen (syvyys vain 280 mm) ja kevyen rakenteen ansiosta tuotteen rahtikustannuksissa saavutetaan merkittäviä säästöjä.

Yläsänkyyn saa lisävarusteena saranoidut turvalaidat ovat korkeat ja kiinteät, mikä muodostaa lapselle turvallisen nukkumapaikan. Yläsängyn askelma on ylös liukuva, mikä helpottaa lapsen hoitoa sängyn päädystä.

Alasänkyyn on saatavana lisävarusteena vierähtämissuojat, jolloin se soveltuu myös kaikkein pienimmille. Kaasujouset tekevät sängyn nostamisesta kevyttä ja turvalukitus kytkeytyy automaattisesti päälle yläasennossa. Vuodevaatteet kiinnitetään venymättömällä, pikalukittavalla hihnalla, jota lapsi ei voi kietoa ympärilleen on saatavana lisävarusteena. Katossa olevat tuuletusreiät huolehtivat sängyn tuuletuksesta, silloin kun sänky ei ole käytössä. Kaapin ovessa on kolkutuksen estolaite.

Vilma toimitetaan tilauksesta myös laminaattiovella, asiakkaan toivomalla värillä.

Eero välikaapin vakiotoimituksen mitat ovat 2400x400x280mm (korkeus x leveys x syvyys).

Valmistamme myös kohteenmukaisilla erikoismitoilla.

Mitat:

 • 2300 x 700 x 280 mm (k x l x s) vaadittava huonekorkeus min. 2350mm.
 • Tilantarve avattuna 1750mm.
 • Yläsängyn petauskorkeus 860mm.
 • Patjan koko 1400x530x50mm (pituus x leveys x paksuus)
 • Paino n. 66 kg

Materiaalit:

Kaappisängyn runko ja ovi ovat vakiomallissa melamiinilevyä. Tilauksesta ovi toimitetaan myös laminaatti tai viilupinnalla. Sängyn osat ja tikkaat ovat lakattua massiivikoivua. Patjan materiaalit 70% puuvillaa ja 30% polyesteria, paloluokka SL 2. Sänkyyn tulee kaksi patjaa.

Lisävarusteet:

Kääntyvät turvalaidat, vierähtämissuojat ja vuodevaatteiden sidontanauhat.

Takuu 5 vuotta Puulonin takuuehtojen mukaan.

SINCE 1973

Lasten kaappisängyt