Projektimyynti

Oman mallistomme lisäksi suunnittelemme ja valmistamme kokonaisia kalustesarjoja erilaisiin kohteisiin kuten hotellit, toimistot, lomakohteet, vuokra-asunnot ja kokoustilat. Meillä on hyvät edellytykset ja kapasiteettia tehdä yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, joko yhtiön oman malliston tuotteilla tai arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti. Usein yhteistyönä tehdyt rakennesuunnitelmat antavat parhaan lopputuloksen.

Teemme tiivistä yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden ja – arkkitehtien kanssa. Pystymme toimimaan myös ns. avaimet käteen toimintamallilla, jossa vastaamme kohteen kaikista huonekaluhankinnoista. Laaja yhteistyöverkostomme kattaa lähes kaikki tarvittavat tuotteet.

Kuvassa: Puulon valmisti tuolit ja pöydät Helsingin ASEM-huippukokoukseen.

Lomahuoneistot

Holiday Club Resorts Oy on pitkäaikainen asiakkaamme ja yhteistyökumppani. Olemme toimittaneet puukalusteet (ruokaryhmät, sohvapöydät, yöpöydät, jakkarat, televisiotasot, sänkyjen päädyt ja peilit) yli sataan lomahuoneistoon tämän vuoden aikana. Yhdessä asiakkaan sisustussuunnittelijan kanssa valitsemme kuhunkin kohteeseen sopivat kalusteet ja niihin sopivat värisävyt.

Kuvassa Puulonin toimittamat puiset huonekalut Turun Caribian lomahuoneistoihin.

Katso lisää kuvia Turun Caribian lomahuoneistoista:

http://www.holidayclubresorts.com/fi/Villas/Kohteet/caribia/

Hotellit

Yyterin Kylpylähotelli valitsi ravintolan uusiksi tuoleiksi kotimaiset Puulonin Q-tuolit. Ajattoman tyylikkäät tuolit on suunniteltu kestämään. Ravintolasalia komistaa 250 kappaletta yrittäjän toivomusten mukaisesti värjättyä ja verhoiltua Q-tuolia.  

Ravintolat

Ravintola Sahanrannan yrittäjä Leena Hattunen kaipasi uusia tuoleja ja pöytiä vanhojen raskaiden ja epäkäytännöllisten tilalle. Puulon otti tästä kopin. Suunnittelimme yhdessä yrittäjän kanssa pöydät ja tuolit kohteeseen sopiviksi.

Pöydissä näkyy Suomen parhaan nuoren huonekalupuusepän Jaakko Järven tiedot ja taidot. Leenan toiveiden mukaan massiivisaarnista valmistetut pöydät tulevat kestämään seuraavatkin kymmenet vuodet kovassa käytössä. Tuoleissa käytimme kovaan käyttöön suunniteltua ja testattua HC2-tuolia, jotka verhoilimme tekonahalla ja viimeistelimme koristenauloilla.

Pöydät ja tuolit ovat olleet kovassa käytössä jo yli vuoden. 15.elokuuta 2017 kalusteet näyttivät olevan täysin moitteettomassa kunnossa!

Kahvilat

Lahdessa toimivan Cafe Charlotan yrittäjä halusi kahvilaansa näyttävät ja helppohoitoiset tuolit. Hän valitsi Puulonin 1960-sarjan tuolit mustaksi petsattuina. Erikoistyönä samasta sarjasta valmistettiin uniikit baarituolit. Cafe Charlotta sijaitsee Lahden matkakeskuksessa Askonkatu 2.

Kirkot ja seurakuntasalit

Olemme toimittaneet kalusteita useisiin kirkkoihin ja seurakuntasaleihin. Ajattomat tuolit usein petsataan haluttuun sävyyn ja verhoillaan tilasuunnitelman mukaisella kankaalla. Mittatilaustyönä valmistamme kalusteita arkkitehdin suunnitelmien mukaan, kuten tuolit, pöydät, alttarikalusteet, seinäritilät ja säilytyskalusteet. 

Kuvassa on Vuosaaren kirkon sali. 

Museot ja kokoustilat

Olemme toimittanee lukuisiin julkisiin tiloinin puuhuonekaluja. Julkisiin kovaan käyttöön tulevilta puukalusteilta vaaditaan hyvää kestävyyttä ja ajatonta ulkoasua. Omien mallien lisäksi toimitamme kalusteita arkkitehtien suunnitelmien mukaan. 

Suomen maatalousmuseon Sarka päärakennus valmistui helmikuussa 2005. Rakennus on tiilirakenteinen sekä seinien että katonkin osalta. Puuta on käytetty museon sisäverhouksessa ja kalusteissa. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Sarlotta Narjus.

Vuonna 2005 hankitut kalusteet ovat edelleen erinomaisessa kunnossa.

Maatalousmuseo Sarkaan toimitimme talon hengen mukaisesti puukalusteita aulatiloihin, lounas- ja ravintolatiloihin sekä kokous- ja neuvottelutiloihin.

 

Kuvassa lounasruokala, Maataloumuseo Sarka

Sinun kohteesi?

Oman mallistomme lisäksi suunnittelemme ja valmistamme kokonaisia kalustesarjoja erilaisiin kohteisiin kuten hotellit, lomakohteet, vuokra-asunnot ja kokoustilat. Meillä on hyvät edellytykset ja kapasiteettia tehdä yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, joko yhtiön oman malliston tuotteilla tai räätälöimällä tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Teemme tiivistä yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden ja – arkkitehtien kanssa. Pystymme toimimaan myös ns. avaimet käteen toimintamallilla, jossa vastaamme kohteen kaikista huonekaluhankinnoista. Laaja yhteistyöverkostomme kattaa kaikki tarvittavat tuotteet.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään yhdessä hienoja kokonaisuuksia!

Kiinnostuitko?

Jos haluat kuulla lisää projektitoiminnastamme, niin ota yhteyttä ja tarkemmin toteuttamistamme kohteista ja toimintatavoistamme, ks. yhteystiedot. Olemme hyvin joustavia ja toimimme asiakkaan antaman aikataulun mukaisesti.

SINCE 1978

Projektimyynti