Alihankinta

Puulon Oy on arvostettu puutuotteiden valmistaja ja useiden huonekalubrändien luotettava yhteistyökumppani. Tuotteemme ovat tunnettuja hyvästä laadusta, kauniista muotoilusta, vastuullisesta tuotantoketjusta sekä kotimaisuudesta.

Asiakaslähtöinen ja luotettava yhteistyökumppani

Yhteistyökumppanina toimimme asiakaslähtöisesti, tarjoten kokonaisvaltaista palvelua, aina tuotesuunnittelusta varastointiin ja tuotteiden lähetykseen loppuasiakkaalle. Kaikki tuotteemme ovat mahdollista saada halutessa myös asiakkaan nimellä ja tuotemerkillä varustettuna. Nykyaikaisen konekantamme ansiosta pystymme valmistamaan ja toimittamaan suuriakin kokonaisuuksia, sovittuja aikatauluja noudattaen. Olemmekin saaneet kiitosta sujuvasti etenevistä projektitöistä, kuten mm. Liedon kirkon kalustussuudistuksesta sekä yhteistyöstä Holiday Club hotelliketjun kanssa. Laadukkaat tuotteemme ovat saaneet myös näkyvyyttä ympäri maailman kansainvälisesti tunnettujen yhteistyökumppanibrändiemme kautta.

Meiltä saa myös teknistä neuvontaa: autamme niin materiaalivalinnoissa kuin puun työstämis- ja valmistustavoissa.

Tuotesuunnittelu ja neuvonta

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty – innostuksemme puun työstämiseen lähtee jo tuotesuunnittelusta. Yhdessä ideoiden ja suunnitellen luomme kauniin ja kestävän tuotteen, vastuullisen tuotantoketjun huomioiden. Autamme mielellämme kaikissa tuotteen suunnitteluun ja valmistukseen liittyvissä kysymyksissä.

Puuosien valmistus

Nykyaikaisen ja monipuolisen konekantamme ansiosta pystymme tuottamaan suuriakin määriä erilaisia puuosia ja komponentteja kustannustehokkaasti.

Käytössämme ovat mm. automaattisorvi pyöreiden muotojen valmistamiseen, CNC-työstökeskus monimutkaisiin 3D muotoihin, 8-kutterinen listahöylä monimutkaistenkin muotolistojen valmistamiseen sekä teemme myös lasermerkkausta (mm. yrityksen logot ja tuotemerkit).

Pintakäsittelyt ja kokoonpano

Huolellinen pintakäsittely, lopputarkastus ja kokoonpano viimeistelevät tuotteen laadun. Pintakäsittelemme tuotteemme omassa 2021 valmistuneessa maalaamossa asiakkaan toiveiden mukaan. Nykyaikainen koneistomme mahdollistaa sujuvan ja kustannustehokkaan pintakäsittelyn. Halutessasi huolehdimme puolestasi myös tuotteiden kokoonpanon.

Pakkaus, varastointi ja toimitus

Meiltä saat halutessasi kokonaisvaltaista palvelua: pakkaamme valmiit tuotteet lavoille joko vakiolaatikkoihin tai juuri teille, mittojen mukaan räätälöityihin pakkauksiin. Tuotteet on mahdollista varastoida tiloihimme ja lähettää ne suoraan loppuasiakkaalle. Tämä täyden palvelun toimintatapa säästää ylimääräisiltä kuluilta ja soveltuu erinomaisesti verkkokauppatuotteille.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?