Puulon Oy on huonekaluteollisuuden luotettava alihankintaosaaja, jonka laatuun ja toimitusvarmuuteen voi luottaa. Olemme asiakkaan arvoinen kumppani. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme ja monipuolinen konekanta mahdollistavat kustannustehokkaan valmistuksen. Tuotannostamme noin 70% valmistetaan asiakkaan tuotemerkeillä. Puutuotteita toimitetaan Padasjoelta globaalisti ympäri maailmaa.

 

Puisten osien ja komponenttien valmistus

Valmistamme erilaisia puisia osia ja komponentteja huonekaluteollisuudelle ja muille toimijoille. Valmistettavien tuotteiden skaala on hyvin laaja pienistä yksittäisistä kappaleista tuhansien kappaleiden sarjoihin. Asiakkaitten kirjo on myös hyvin laaja suuryrityksistä harrastelijoihin. Puu on edelleen varteenotettava vaihtoehto muiden kehittyneempien materiaalien rinnalla. Me osaamme työstää puusta lähes mitä tahansa!

 

Alihankintana valmiit tuotteet asiakkaan nimellä

Valmistamme tuotteita asiakkaan omalla nimellä ja tuotemerkillä. Puulonin asiakkaina ovat korkealaatuisia puisia kalusteita valmistavat ja markkinoivat yritykset. Heille korkea laatu ja luotettavat toimitukset ovat hyvän yhteistyön perusta. Tuotteet pintakäsitellään ja pakataan asiakkaan haluamalla tavalla. Tehdastoimitukset ovat mahdollisia myös suoraan loppuasiakkaalle. 

Yhteistyö järjestöjen kanssa

Meillä on myös pitkät perinteet yhteistyöstä erilaisten järjestöjen kanssa. Valmistamme erilaisia aihioita puusta, mitkä viimeistellään erilaisissa työpajoissa. Tärkein yhteistyökumppanimme on Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry, jolle toimitamme kymmeniä erilaisia harjapuu-aihioita, joista näkövammaiset valmistavat harjoja moneen eri käyttötarkoitukseen. 

Kuvassa on saunaharjoja Annansilmät-Aitan myymälässä Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

 

 

Sorvattavat alihankintatyöt

Yhtiöllä on pitkät perinteet huonekaluteollisuuden alihankkijana. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laaja konekanta antavat mahdollisuuden tehdä erikoisempia ja yksilöllisiä osia tai kokonaisuuksia alan toimijoille.

Automaattisorvimme valmistaa erilaisia osia pienistä valaisinten rungoista metrin mittaisiin pöydänjalkoihin. Sorvaamme niin perinteistä kaidetolppaa kuin siroja moderneja tuotteitakin. Meillä on vuosikymmenien perinteet sorvaamisesta. 

Pääasiallinen sorvausmateriaali on koivu. 

Kuvassa alihankintana Eimi-kalusteelle sorvattuja keinutuolin osia

 

Kotimaista puuta 

Käytämme kotimaista puuta aina kun se on mahdollista. Ostamme koivua suoraan sahoilta ja kuivaamme sen omassa kuivaamossamme. Lähiseutujen sahoilta tuotettu puun tuotantoketju on tarkkaan tiedossa ja näin pystymme varmistamaan raaka-aineen hyvän laadun.

Lisäksi ostamme puuta kotimaisilta puutukkureilta.

 

 

 

Kiinnostuitko?

Jos teillä on tarve teettää puusta erikoisosia, kokonaisia tuotteita ja aihioita, niin olemme valmiina ottamaan haasteen vastaan. Soita tuotantopäällikkö Jaakko Järvelle, niin homma lähtee käyntiin.

SINCE 1978

Alihankinta