Tuotteet

Ajattomien ja kestävien tuotteidemme suunnittelun ja tuotannon perustana on suomalainen muotoilu ja puusepän perinteisten taitojen kunnioittaminen. Tuotteemme ovat yhdistelmä laadukasta suomalaista käsityötä ja nykyaikaista tuotantotekniikkaa. Valmistamme tuotteet omalla tehtaallamme Päijänteen rannalla, Padasjoella. Meiltä onnistuu myös suurien kokonaisuuksien ja tuote-erien valmistaminen sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. Valmistamme tuotteita myös asiakkaan omilla suunnitelmilla ja tuotemerkillä varustettuna.

Kaappisängyt

Kaappisänky on erinomainen valinta pieniin tiloihin.
Tämä pienen tilan sänkyratkaisu sopii niin jokapäiväiseen käyttöön kuin varavuoteeksi. Seinälle nostettavan sängyn avulla luot huoneeseen nopeasti siistimmän yleisilmeen ja saat lisätilaa lattialle. Kaappisängyt sopivat hyvin pieniin asuntoihin, mökille tai lasten- ja vierashuoneisiin. Meiltä löytyvät sekä pysty- että vaakamalliset kaappisängyt, jotka ovat mahdollista integroida myös muihin säilytyskalusteisiin. Sängyt ovat saatavilla useilla eri leveyksillä sekä laadukkailla kotimaisilla runko- ja joustinpatjoilla. Autamme mielellämme sopivan kaappisängyn valinnassa.

Ruokapöydät

Puulonin kestävät ja ajattomat ruokapöydät ovat suomalaista muotoilua parhaimmillaan. Laadukkaista materiaaleista, puusepän perinteitä kunnioittaen, valmistetut ruokapöydät kestävät aikaa ja arjen käyttöä. Puulon ruokapöytiin löydät samaa muotokieltä olevat tuolit, joiden avulla muodostat yhtenäisen ja tyylikkään ruokailuryhmän.

Ruokapöytiä löytyy niin suorakaiteen, pyöreän kuin ovaalin muotoisina. Teemme vakiokokoisten ruokapöytien lisäksi tilauksesta myös muita kokoja.

Tuolit ja jakkarat

Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut tuolit ja jakkarat soveltuvat niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Materiaaleina tuoleissa on käytetty mm. tammea, saarnia, koivua ja koivuvaneria. Ajattomat tuolit ovat helposti myös yhdistettävissä valmistamiimme ruokapöytiin, jolloin saat luotua harmonisen ruokailuryhmän kotiisi.

Jakkaroistamme löydät kauniita, hiottuja yksityiskohtia ja leikkisyyttä. Laadukkaat ja kestävät jakkarat soveltuvat erinomaisesti myös julkitiloihin.

Sohva- ja tarjoilupöydät

Sohva- ja tarjoilupöydät viimeistelevät olohuoneen sisustuksen. Sohvapöydän avulla kokoat oleskelutilan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja pienemmällä tarjoilupöydällä saat kätevästi aseteltua tv-illan naposteltavat lähettyvillesi.

Puulonin suomalaista muotoilua huokuvat sohvapöyvät saat kokopuisina tai kevyempää ilmettä kantavalla lasikannella. Pöydät löytyvät valmiina valkoisen, mustan ja luonnonvärisenä sekä tilauksesta myös toivomillasi värisävyillä petsattuina.

Vitriinit ja hyllyt

Vitriinit ovat erinomainen säilytyspaikka tavaroille, joiden halutaan olla esillä, mutta pölyltä suojassa. Puulonin lasivitriinien suunnittelussa on otettu huomioon asiakkaiden tarpeet ja näitä kuunnellen syntyi ajaton ja käytännöllinen Monikko-vitriini. Lasisten seinämien ansiosta ne soveltuvat erityisesti mm. esittelytuotteiden, kauniiden koriste-esineiden ja astioiden säilytykseen.

Puulonin moduulihyllyt tuovat sisustukseen värikkyyttä ja ilmettä. Moduulihyllyjen avulla voit muodostaa seinällesi juuri sellaisen hyllykokonaisuuden kuin haluat. Hyllyt soveltuvat erinomaisesti julkisten tilojen sisustamiseen.