Puuosien valmistus

Puuosat ja komponentit

Tuotamme huonekaluteollisuudelle sekä muille toimijoille erilaisia puisia osia ja komponentteja. Valmistamme pieniä yksittäisiä kappaleita sekä tuotamme laajempia, tuhansien kappaleiden kokonaisuuksia. Kerro ideasi – me toteutamme sen. Valmistamme nopeasti ja kustannustehokkaasti puuosat ja komponentit niin pienille yrittäjille kuin kansainvälisille suuryrityksille.

Sorvattavat työt

Moderni ja laaja konekantamme sisältää erilaisten sorvattavien töiden tekemisen. Automaattisorvillamme työstämme pyöreitä muotoja niin perinteisiin kuin nykyaikaisempiinkin tuotteisiin, aina pienistä valaisimien rungoista pöydänjalkoihin. Pitkien perinteiden mukaisella työstömenetelmällä saadaan tuotteisiin yksilöllisiä ratkaisuja ja kauniita yksityiskohtia.

Työstömenetelmänä automaattisorvi on nopea ja edullinen, etenkin isoja sarjoja tehdessä. Käytämme pääasiallisena materiaalina koivua, mutta myös muut puulajit soveltuvat sorvattaviin tuotteisiin. Kaikki sorvattavat kappaleet myös hiotaan sorvauksen yhteydessä.

Huomioithan, että työstettävän kappaleen tulee olla alle metrin pitkä ja halkaisijan alle kymmenen senttiä.

Listahöyläys

Teemme kauniit ja persoonalliset muotolistat monipuolista konekantaamme käyttäen. Aloitamme kalusteiden tekemisen särmäämällä raakalankun sopiviin soiroihin ja höyläämällä puut mittatarkoiksi aihioiksi. Kahdeksan kutterisen listahöylän avulla voimme valmistaa erittäin monimutkaisiakin muotolistoja. Erikoismuodot suunnitellaan aina tietokoneella ja niitä varten teetetään muotoa vastaavat muototerät. Näin saadaan viimeistelty ja mittatarkka lopputulos.

CNC-koneistus

Käytössämme oleva nykyaikainen 5-akselinen CNC-työstökeskus mahdollistaa monimutkaisten töiden tekemisen mittatarkasti ja kustannustehokkaasti. Voimme CNC-koneistuksemme avulla työstää mm. yli 4 metriä pitkiä pöydänkansia sekä jyrsiä muotoon muotopuristeistuimia. Koneen iso työala mahdollistaa niin isojen kuin pienien kappaleiden työstämisen.

Valmiit suunniteluaineistot otamme vastaan 3D-tiedostoina.

Tuotteet asiakkaan nimellä

Kaikki tuotteemme ovat mahdollista personoida eli saada ne asiakkaan omalla nimellä, tuotemerkillä tai kuvalla varustettuna. Laserilla tehtävä merkintä on selkeärajainen ja kaunis, ja se on mahdollista toteuttaa juuri sellaisena kuin haluat. Nykyisillä laitteistollamme lasermerkattavan tuotteen työala on 60 cm x 90 cm.

Investointituki Puulon Oy:lle

Puulon Oy investoi korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa käytettävään leveänauhahiomakoneeseen ja 5-akseliseen CNC työstökeskukseen. Investoimme tuotantolaitteisiin pystyäksemme lisäämään tuotantokapasiteettia vuoden 2021 viimeisestä neljänneksestä alkaen.
Tehty investointi mahdollistaa yrityksen tuotantokapasiteetin kasvun sekä minimoi kuljetuskustannuksia. Investoinnin ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille aikaisempaa monipuolisempaa ja laadukkaampaa palvelua.
Työstämme tuotteita usean yrityksen sopimusvalmistajana sekä kotimaan markkinoille, että vientiin.
Investointi on rahoitettu ELY-investointituella (20%) ja yksityisellä rahoituksella (80%)

Kaipaisitko vielä jotain muuta?
Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa.