Tuotesuunnittelu ja neuvonta

Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu lähtee usein liikkeelle asiakkaan tarpeesta. Asiakkaan tarpeet yhdistettynä innovatiiviseen suunnitteluun, luo yhdessä kauniin ja kestävän tuotteen. Tavoitteenamme on saada valmiissa tuotteessa puun ominaisuudet esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Huolellinen tuotesuunnittelu ja oikea valmistusmenetelmä takaa kestävän lopputuloksen.

Vastuullisen tuotannon huomioimme jo suunnittelun alkumetreillä: mm. oikeilla materiaalivalinnoilla pystymme vaikuttamaan tuotteen ulkonäön lisäksi myös hukkamateriaalin syntymiseen. Kaikissa suunnittelemissamme tuotteissa viimeistelty ulkomuoto, kestävyys ja korkea laatu kohtaavat.

Neuvonta

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa tuotteen suunnitteluun, materiaalien valintaan sekä tuotteen valmistukseen liittyvissä kysymyksissä. Me tiedämme kuinka puu käyttäytyy ja mikä on paras tapa työstää sitä. Oikeanlaisella puun käsittelyllä ja työstämisellä voi vaikuttaa paljon tuotteen kestävyyteen ja sen käytettävyyteen.

Ota yhteyttä ja kerro ongelmasi – me yritämme ratkaista sen.

Investointituki Puulon Oy:lle

Puulon Oy investoi korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa käytettävään leveänauhahiomakoneeseen ja 5-akseliseen CNC työstökeskukseen. Investoimme tuotantolaitteisiin pystyäksemme lisäämään tuotantokapasiteettia vuoden 2021 viimeisestä neljänneksestä alkaen.
Tehty investointi mahdollistaa yrityksen tuotantokapasiteetin kasvun sekä minimoi kuljetuskustannuksia. Investoinnin ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille aikaisempaa monipuolisempaa ja laadukkaampaa palvelua.
Työstämme tuotteita usean yrityksen sopimusvalmistajana sekä kotimaan markkinoille, että vientiin.
Investointi on rahoitettu ELY-investointituella (20%) ja yksityisellä rahoituksella (80%)

Onko sinulla idea, jonka haluat meidän toteuttavan? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä.