Siirry sisältöön

Q-tuoli

Q-tuoli on Eeva Kokkosen suunnittelema klassikkotuoli. Ajattoman muotoilun ansiosta Q-tuoli sopii erinomaisesti useisiin julkisiin kohteisiin. Q-tuolissa yhdistyy erinomainen istuttavuus sekä vuosien saatossa testattu kestävyys. Tuolin saa myös käsinojilla.

Q-tuolia valmistetaan puukantisena, kiinteästi verhoiltuna ja hoivapuolellekin soveltuvana irtoverhoiltuna, jolloin kankaan alla on kosteussuoja ja päällisen voi pestä.

Projektikohteisiin Q-tuoli voidaan varustaa rivikytkentämekanismilla. Tuolit voidaan pinota kuuden tuolin ryhmiin. Projektikohteisiin on saatavana myös Seniori-malli, jossa istuinkorkeus on normaalia korkeampi.

  • Q-tuolin runko on massiivikoivua, tuolin istuin ja selkänoja ovat muotopuristettua koivua.
  • Q-tuolia on käytetty lukuisissa julkisissa kohteissa arkkitehdin valitsemilla kangasvaihtoehdoilla.

pintakäsittelyaineet viranomaismääräysten mukaisia
pehmusteet ja verhoilumateriaalit SL1-paloluokituksen mukaisia
Q-tuolissa yhdistyy erinomainen istuttavuus sekä vuosien saatossa testattu kestävyys. Tuolin saa myös käsinojilla. Runko on massiivikoivua. Istuin ja selkänoja ovat muotopuristettua koivua. Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + puolikiiltävä katalyyttilakka.

Tuoli on mahdollista saada:
Puuistuimella, verhoituna, käsinojilla

Istuinkorkeus 47cm, leveys 48cm, syvyys 52cm ja korkeus 80cm.

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustapetsi.

ERIKOISVÄRIT (lisähintaan): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoistapetsiä. Näin koivu ei kellastu.

Värimallit – Puulon Oy