Siirry sisältöön

Monikko vitriini

Monikko-sarja on syntynyt ratkaisuksi asiakkaiden tarpeeseen kalustaa suomalaiset kodit kotimaisella puusepän osaamisella. Puulonin omaa käsialaa oleva sarja onkin ollut jo vuosia yhtiön suosituimpia sarjoja.

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään.

Monikko vitriinin runko on massiivikoivua, ovet ja hyllyt 5 mm turvalasia. Kansi- ja pohjalevy ovat koivuviilutettua mdf-levyä. Saatavilla lisävarusteina LED-valot ja lukot. Useita petsivärejä, värit voimassa olevan malliston mukaan.

181 x 80 x 40 cm
181 x 43 x 40 cm
95 x 80 x 40 cm
95 x 43 x 40 cm

Lisävarusteet:

Taustapeili
LED-valo 1-osainen
LED-valo 2-osainen
Lukot 2 kpl / korkea vitriini
Vitriinin alaosa umpikaappina

Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + katalyyttilakka. VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoistapetsiä. Näin koivu ei kellastu.

Linkki: Värimallit – Puulon Oy