Siirry sisältöön

Boom-sohvapöydät

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Yksinkertaisen näköinen Boom-pöytä koostuu monista pienistä puupalasista. Sarja on syntynyt Puulonin massiivipuuhuonekalujen valmistamisen osaamisesta ja asiakkaiden toiveiden yhteisvaikutuksesta. Boom-sarjalla ei varsinaista nimettyä suunnittelijaa mutta vahvan panoksen tuotteelle on antanut Puulonin aikaisempi pitkäaikainen yrittäjä Unto Sarvala.

Pöytien runko ja pöytätason massiivinen puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat aidolla puuviilulla viilutettua kalustelevyä. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja kulutusta kestävällä puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin myös petsauksen jälkeen. Boom-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina, ne ovat heti käyttövalmiita.

Ø 100cm, korkeus 45cm

Ø 85cm, korkeus 45cm

Ø 58cm korkeus 45cm

Ø 50cm, korkeus 45cm

Ø 40, korkeus 45cm

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen saarni, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähinta 75€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi.

Värimallit – Puulon Oy