Siirry sisältöön

Boom-tarjoilupöytä

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Yksinkertaisen näköinen Boom-tarjoilupöytä koostuu monista pienistä puupalasista. Sarja on syntynyt Puulonin massiivipuuhuonekalujen valmistamisen osaamisesta ja asiakkaiden toiveiden yhteisvaikutuksesta. Boom-sarjalla ei varsinaista nimettyä suunnittelijaa mutta vahvan panoksen tuotteelle on antanut Puulonin aikaisempi pitkäaikainen yrittäjä Unto Sarvala.

Tarjoilupöydän runko ja pöytätason massiivinen puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat aidolla puuviilulla viilutettua kalustelevyä. Boom-tarjoilupöytä pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja kulutusta kestävällä puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin myös petsauksen jälkeen. Boom-tarjoilupöytä toimitetaan valmiiksi koottuina ja on heti käyttövalmis.

Boom-tarjoilupöydässä on kalustepyörät.

Ø 40, korkeus 53 cm

VAKIOVÄRIT: luonnonvärinen saarni, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähintaan): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi.

Värimallit – Puulon Oy