Siirry sisältöön

Monikko-sohvapöytä

Monikko sarjassa yhdistyy korkealaatuinen suomalainen koivu ja pohjoismainen muotoilu. Yksinkertaisen nerokkaat ja sirot ratkaisut antavat sarjalla ainutlaatuisen muotokielen. Tinkimättömällä puusepän osaamisella valmistetut tuotteet ovat suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa.

Monikko sohvapöydän rungot ovat massiivikoivua ja kannet koivuviilutettua kalustelevyä tai lasia. Lasikannet ovat turvalasia ja vaihtoehtoina kirkas tai etsattu lasi. Tuotteet pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja lakataan kulutusta kestävällä puolikiiltävällä katalyyttilakalla.

Sohvapöydät, kalustepyörillä

50 x 80 x 50cm (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 60 x 50cm (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 110 x 50cm (2-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy, lasi/koivuviilutettu kalustelevy)

Sohvapöydät, kiinteillä jaloilla

50 x 80 x 48cm (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 60 x 48cm (1-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy)

60 x 110 x 48cm (2-osaiset tasot, vaihtoehdot: kirkas lasi, etsattu lasi, koivuviilutettu kalustelevy, lasi/koivuviilutettu kalustelevy)

Luonnonvärinen koivu, valkopetsi tai mustapetsi. ERIKOISVÄRIT (lisähintaan): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi. Luonnonvärinen koivu lakataan lv-lakalla, jolloin lakkaan sekoitetaan hieman valkoista petsiä. Näin koivu ei kellastu.

Värimallit – Puulon Oy